CROSSFIT

On Ramp Alkeiskurssi 125€ - ILMOITTAUDU ON RAMPILLE


Alkeiskurssi pidetään viikonloppu OnRamppinä, jolloin harjoitukset ovat La ja Su. Lisäksi kurssihintaan sisältyvät harjoitukset kuluvan kuukauden loppuun asti. OnRamp-kurssin jälkeen harjoitukset jatkuvat jatkoryhmässä.


CrossFit 10-kortti 100€,
voimassa 3kk (RNC Sport Club ry:n jäsenet, poliisit, pelastushenkilöstö, ammattisotilaat, varusmiehet, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 90)

CrossFit 1 kk 85€/kk (RNC Sport Club ry:n jäsenet, poliisit, pelastushenkilöstö, ammattisotilaat, varusmiehet, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset, Hyvinkään kaupungin työntekijät 75€/kk). Avainkortti on mahdollista lunastaa 20€/kk lisähintaan.

CrossFit 6 kk 80€/kk (RNC Sport Club ry:n jäsenet, poliisit, pelastushenkilöstö, ammattisotilaat, varusmiehet, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 70€/kk). 6 kk sopimukseen kuuluu salin käyttöoikeus omatoimiseen harjoitteluun Open Gym aikoina. Sopimuksen irtisanominen vain erityisillä syillä.


CrossFit 12 kk 75€/kk (RNC Sport Club ry:n jäsenet, poliisit, pelastushenkilöstö, ammattisotilaat, varusmiehet, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 65€/kk). 12 kk sopimukseen kuuluu salin käyttöoikeus omatoimiseen harjoitteluun Open Gym aikoina. Sopimuksen irtisanominen vain erityisillä syillä.


CrossFit 24 kk 70€/kk (RNC Sport Club ry:n jäsenet, poliisit, pelastushenkilöstö, ammattisotilaat, varusmiehet, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 60€/kk). 24 kk sopimukseen kuuluu salin käyttöoikeus omatoimiseen harjoitteluun Open Gym aikoina. Sopimuksen irtisanominen vain erityisillä syillä.


Kertakäynti ohjatulla WOD:illa 20€ per WOD


Kertakäynti salilla Open Gym aikoina 10€ per käynti


10-kortti Open Gym harjoitteluun 90€


Salin käyttöoikeus Open Gym aikoina 40€/kk (12 kk sopimus)

YKSILÖ- ja RYHMÄVALMENNUKSET

Personal Training Yksilövalmennus, Yksilöllistä, juuri Sinun tavoitteisiisi räätälöityä valmennusta. Verstaalla yksilövalmennuksista vastaavat Jatta Korhonen, Heini Arminen ja Mikael Kurki. Kysy lisää! 

Yksilövalmennushinnasto: 

1x60 Min 85€

3x60 Min 240€

 5x60 Min 375€

7x60 Min 490€

9x60 Min 585€

10x60 Min 600€


First Beat Hyvinvointianalyysi 180€ (CrossFit vuosijäsenet -15% ovh:sta) Kysy lisää Heini Arminen trainwithheini@hotmail.com tai puh. 044-5005059

Polttarit, synttärit ja muut yksityistunnit 


Haluaisitko viettää ikimuistoisen synttäri-tai polttaripäivän CrossFitin parissa, tai kenties tuoda kollegasi tutustumaan tähän mainioon lajiin?

 

Tarjoamme mahdollisuuden räätälöityihin yksityistunteihin niin pienille kuin suurillekin ryhmille. Minimi ryhmäkoko viisi henkilöä.


Hinnat yksityistunneille:
10 EUR / henkilö (yli 20 henkilön ryhmät)
15 EUR / henkilö (yli 10 henkilön ryhmät)
20 EUR / henkilö (5-10 henkilön ryhmät)

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän ryhmällenne sopiva kokonaisuus!

jatta.korhonen@verstasperformance.fi tai puh. 050-5756224


TILAVUOKRAUS

Harjoitustilan vuokraus yksityiskäyttöön tai urheiluseurojen harjoituksiin 50€/h

HIERONTA ja
X-CRYO HUIPPUKYLMÄ

HIERONTA

Verstaalla urheilu- ja klassista hierontaa tarjoaa Jatta Korhonen. 

TUTUSTU PALVELUNTARJOAJIIN JA VARAA HOITOAIKA TÄSTÄ!

PALVELUT
Urheiluhieronta
Klassinen hieronta
Purentalihaskäsittelyt
X-CRYO Huippukylmä
Kinesioteippaus


Molemmat palveluntarjoajat ymmärtävät hyvin sekä harrastajien että urheilijoiden tarpeet lihashuollon ja hieronnan saralla.

HIERONNAN HINNASTO

Kertakäynnit:
30 Min 35,00 €
45 Min 45,00 €

60 Min 55,00 €
75 Min 70,00 €
90 Min 85,00 €

X-CRYO HUIPPUKYLMÄ

X-CRYO Huippukylmähoito on luonnonmukainen ja lääkkeetön apu erilaisten lihas-, nivel- ja iho-oireiden hoitoon. X-CRYO on Suomessa kehitetty ja valmistettu laite. 

Hoidolla voidaan parantaa urheilullista suorituskykyä, nopeuttaa palutumista, helpottaa TULES-vaivoja, kroonisia kipuja ja niveltulehduksia. Hoito sopii hyvin urheiluvammojen ja leikkausten jälkeiseen hoitoon. 

X-CRYO HUIPPUKYLMÄ HINNASTO:

Kertakäynnit: 
15min 25,00 €
(pelkkä kylmähoito)

15min X-CRYO käsittely sisältyy kaikkiin hierontoihin
(hoito suoritetaan varatun hieronta-ajan sisällä)

Sarjakortit:
3x 15min 71,25 €
5x 15min 112,50 €

Varaa aikasi Verstaalle hierontaan ja X-CRYO Huippukylmähoitoon Avoinna24 varauspalvelun kautta. Ensimmäisellä varauskerralla luot profiilin varausjärjestelmään. Profiilin kautta voit hallinnoida varauksiasi; tehdä uusia ja tarvittaessa perua varauksiasi. Helppoa ja nopeaa!


Tervetuloa ammattilaisten toteuttamaan hierontaan ja X-CRYO Huippukylmähoitoon! #weareverstas #ogboxhyvinkaa

MAKSUEHDOT


Laskutus tapahtuu WodConnectin kautta. Meillä voit maksaa myös Smartum, Edenred ja ePassi liikuntaseteleillä.

Laskutussopimuksen tekemisen jälkeen laskutus tapahtuu automaattisesti WodConnectin kautta valitsemasi tuotteen mukaisesti. Laskutuspäivä on aina kuun viimeinen päivä.

CrossFit Verstas Hyvinkää (Verstas Performance Oy) käyttää 14 pv maksuehtoa. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Mikäli haluat irtisanoa sopimuksesi tai muuttaa muutoin laskutusta, niin siitä tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen jatta.korhonen@verstasperformance.fi Irtisanomisaika sopimukselle on yksi täysi kalenterikuukausi, joka lasketaan alkavaksi sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä milloin irtisanominen on tehty. Mikäli laskutusta ei ole peruttu em. määräaikaan mennessä, niin asiakas on velvollinen suorittamaan laskun.

Laskut tulee maksaa eräpäivään mennessä, maksumuistutus lähetetään WodConnectin kautta 7 päivää eräpäivän jälkeen.


Maksaminen liikunta- ja virikeseteleillä

Ilmoita meille sähköpostitse jatta.korhonen@verstasperformance.fi summa, jonka haluat maksaa liikunta- ja virikeseteleillä tai korteilla sen jälkeen, kun olet saanut laskun tuotteestasi. Ilmoittamisen jälkeen lähetä maksutosite sähköpostilla tai ota se salille mukaan.